info@tentes.gr
 
  Ιστορικό
 

Το 1947 ο Γεώργιος Δημητριάδης του Δημητρίου ίδρυσε την επιχείρηση που κατασκεύαζε τέντες, μουσαμάδες και καλύμματα στη Θεσσαλονίκη την πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας. 

Εκείνη την εποχή ήταν μία μικρή αγορά που χρειαζόταν ανάπτυξη. 

Σε μία περίοδο όχι μεγαλύτερη των 10 ετών οι τέντες, οι μουσαμάδες και τα καλύμματα συνδέθηκαν με το όνομα του Δημητριάδη στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Βήμα - βήμα με γρήγορη ανάπτυξη τα προϊόντα του Δημητριάδη γίνονται σήμα κατατεθέν της ποιότητας και της εξυπηρέτησης κερδίζοντας όλο και περισσότερους αγοραστές στην ελληνική αγορά. 

Εκείνη την εποχή ο γιος του Δημήτριος Δημητριάδης ανέλαβε την επιχείρηση και μετέτρεψε την εταιρεία που καλά ήξερε, από μία μικρή επιχείρηση σε μία επιχείρηση που διαπραγματεύεται τόσο την πώληση των πρώτων (α') υλών σε ρολά - τόπια τεντόπανων, πλαστικών, ζελατινών και εξαρτημάτων αυτών όσο και την κατασκευή των προϊόντων με επεξεργασία για τέντες, καλύμματα, μουσαμάδες, κλπ, αντιπροσωπεύοντας πολλούς Έλληνες και ξένους προμηθευτές χτίζοντας τους μελλοντικούς πελάτες του, εκ των οποίων αρκετοί ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους με τη στήριξή του. 

Το 1998 η τρίτη γενιά Γεώργιος Δημητριάδης του Δημητρίου, έγγαμος με έξι (6) παιδιά, δηλαδή ο εγγονός, αφού απέκτησε το συνολικό σχεδόν πακέτο των μετοχών είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κατέχοντας το 96% των μετοχών της εταιρείας. 

Έχοντας στους ώμους του ο Γεώργιος Δ. Δημητριάδης πάνω από 75 χρόνια ιστορίας έκανε την εταιρεία του Ηγέτη των προαναφερθέντων πεδίων κερδίζοντας το 50% περίπου του μεριδίου της ελληνικής αγοράς και εξάγοντας σε 20 χώρες, όπως σε Βαλκανικές χώρες και τα όμορα κράτη, στην Κύπρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Αυστρία, Ρουμανία, Γερμανία, κλπ.) στην Αρμενία, στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, κτλ.

Η Multiplast Αφοι Γ. Δημητριάδη ΑΒΕΕ μαζί με την τέταρτη γενιά (από το 2006) και με το εξαίρετο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της και με περισσότερους από 35 υπαλλήλους στο δυναμικό της, προσφέρει μεγάλη γκάμα ποιότητας και υλικών, με service-τεχνική υποστήριξη στον πελάτη και είναι έτοιμη να κατασκευάσει προϊόντα από πρώτες ύλες σε άλλες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες που συναναστρέφονται σε αυτό το πεδίο. Διαθέτει εν ενεργεία ISO 9001:2015 www.tentes.gr. Επίσης είναι πιστοποιημένη 100% Ελληνική Επιχείρηση με EPIELL 901 στηρίζοντας την ελληνική οικονομία. www.tentes.gr/nea-tentes-mousamades.aspx

Από το 1947 το κατάστημά της βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μοναστηρίου 14 στο Βαρδάρι (Πλατεία Δημοκρατίας)  για την εξυπηρέτηση πελατών και έκθεση προϊόντων (SHOW ROOM). www.tentes.gr/epikoinwnia-tentes-zelatines.aspx 

Από το 1978 το πρώτο από τα εργοστάσιά της βρίσκεται στην Αερογέφυρα Σταυρούπολης, Κερασούντος 1, με κτιριακές εγκαταστάσεις 2.100m2 σε έκταση 4.000m2 με αποθήκες, χώρους παραγωγής εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τζίρο 2.500.000€ περίπου. www.tentes.gr/ipodomiegatastaseis.aspx 

Από το 2008 το δεύτερο εργοστάσιό της βρίσκεται στη Νέα Σάντα ΒΙΠΕ Κιλκίς και απλώνεται σε έκταση 25.000m2 με κτιριακές εγκαταστάσεις 2.000m2 περίπου, οργανωμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα των σύγχρονων Αποθηκών Logistics, που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Υπερχονδρική πώληση και εξαγωγές πρώτων υλών, υλικά ψηφιακών εκτυπώσεων, τόπια - ρολά πλαστικών για μουσαμάδες, καλύμματα φορτηγών, ζελατινών, διάτρητων Mesh, λινάτσας, τεντόπανων και εξαρτημάτων τεντών και μουσαμάδων. www.multiplast.gr

Από το 2021 το τρίτο εργοστάσιο της εταιρίας, που βρίσκεται 300 μέτρα πιο επάνω από το πρώτο στην στροφή Ωραιοκάστρου, αποτελείται από 2.379m2 κτιριακές εγκαταστάσεις και οικόπεδο συνολικής έκτασης 5.665,80m2. Στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Κάθετης Παραγωγικής και Αποθηκευτικής μονάδας η φιλοσοφία μας παραμένει πάντα η ίδια: Η παροχή υψηλότατης ποιότητας υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς, γρήγορα και σωστά. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά μας στο νέο εργοστάσιο στην στροφή Ωραιοκάστρου, η εξυπηρέτηση όλων των πελατών θα γίνεται αποκλειστικά εκεί, με ακόμα ευκολότερη πρόσβαση και άνετο Parking, ενώ η μονάδα του πρώτου εργοστασίου στην Κερασούντος 1, Αερογέφυρα Σταυρούπολης, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως μια μικρή βιοτεχνική μονάδα.

Η Multiplast Αφοι Γ. Δημητριάδη ΑΒΕΕ είναι για χρόνια η καλύτερη δίοδος για να προωθήσει τους προμηθευτές πρώτων υλών να χτίσουν τη δική τους αγορά στους τομείς όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Σήμερα στόχος της είναι να διαδώσει τις δικές της δραστηριότητες σε άλλες εταιρείες που θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά το σήμα κατατεθέν και τις πρώτες ύλες από την εταιρεία Multiplast Αφοι Γ. Δημητριάδη ΑΒΕΕ.

          
 
Website produced by Inventics